Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítség=) Mustáros sűlt...

Segítség=) Mustáros sűlt husi, így jó?

Figyelt kérdés
Anya ma nincs itthon, és gondoltam főzök. :D nem vagok béna, szokta főzöcskézni, csa ettől megilyedtem. :D arra gondoltam, hogy mustáros sülthusit készítek, így: a szelet husikat sózom, borsozom, bekenem mustárral, beeforgatom réteslisztbe, és olajban kisütm. ez így jó lenne? vagy olastm olyat, hogy csak az egyik oldalát kenem be, felcavarom, és azt sütöm ki, de azt mégis hogyan süssem ki? amúgy krumplipürét gondoltam hozzá=)
2010. aug. 12. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
teljesen jó az első verziód...bár én inkább tepsiben sütném...viszont, amíg pihenteted a befűszerezett húst, addig olvasgasd A magyar helyesírás szabályait, mert megijedtem ;)
2010. aug. 12. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy réteslisztbe akarod beleforgatni?Én inkább a finomra szavazok.
2010. aug. 12. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

első: bocsi, de nagyok a körmeim, és nemtudok gépelni. :D am ha hiszed,ha nem nyertem helyesírás versenyt. ;) de itt nem ez a lényeg. :D de kérdezhetek még vmit, tepszibe hogy süssem meg?:D köszi, ha válaszolsz.:)

második: köszi csak azért rées, mert azt olvastam, aztmondták jobban tapad. :D

2010. aug. 12. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
a mustáros husit én is tepsibe szoktam megsütni. úgy, hogy bepácolod, bár egy-két nap után, ha állni hagyod még finomabb, de én úgy szoktam, hogy beleteszem tepsibe, bekenem a mustáros szósszal, vágok kár vöröshagymát meg fokhagymát. öntök alá egy kis vizet meg egy kis zsírt, rá az aufólia és be a sütőbe közepes lángon. aztán kb fél óra mulva megnézem, és ha már majdnem puha, akkor leveszem az alufóliát és így sütöm, míg meg nem sül. a törtkrumpli jó hozzá, de akár krokettet is csinálhatsz, én azzal szoktam. ugyanúgy megfőzöd a krumplit, mintha tört krumplit csinálnál, összetöröd, só bele és egy kis liszt, majd összegyúrod kicsi csíkokra vagy gombócra és így rántod ki. lisztbe tojásba panírba. ennyi.
2010. aug. 12. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
nagy körmökkel sem lehet ly-nal írni a megijedtemet és egybe és igekötőként használni a nem szót...de hagyjuk
2010. aug. 12. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
ja és tepsi, nem tepszi...
2010. aug. 12. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

szia! a rétesliszt éppen, hogy nem tapad jobban, mert szemcsésebb a finomlisztnél, úgy, hogy azt hagyd inkább.

én úgy szoktam mustáros húst készíteni, hogy a szeleteket besózom, bekenem mustárral mindkét felét és karikára vágott hagymával rétegesen lerakom. mondjuk én előző este, de ha ma akarod csinálni akkor pár óra is elég.

szóval másnap leszedem róla a hagymát, papírtörlővel kicsit leszárogatom és úgy forgatom sima lisztbe.

lehet serpenyőben is sütni hirtelen forró zsiradékon,de

lehet tepsibe fektetni /alája zsír/egy pici víz. szorosan lefóliázni és kb. 45 percig sütni. majd levennia a fóliát

és kicsit megpirítani.

de szoktam ugyaezt a mustáros husit kirántani is, nagyon finom pikáns.

üdv.

2010. aug. 12. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!