Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kovásszal jó...

Deathever kérdése:

Hogyan kell kovásszal jó kenyeret sütni?

Figyelt kérdés
Kaptunk rozskovászt azt etetgetjük, de amikor megpróbálok belőle kenyeret sütni mindig hamar kiszárad és nem tudom hogyan kéne pontosan csinálni hogy jól is sikerüljön

2021. jan. 2. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]


Itt minden kérdésedre megtalálod a választ

2021. jan. 2. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Olvass utána, nézz videókat, gyakorolj!


Én 30+ éve magam készítem a pekarut itthon és nagyjából 2 éve kezdtem el kovasszal kísérletezni. Még most is elofordul néha, hogy nem sikerül valami olyanra, mint ahogy szeretném... 😁


Szóval, türelem és kísérletezés.

2021. jan. 3. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!