Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak rengeteg csirkem...

Mit csináljak rengeteg csirkemellből? Pontosabban, hogy tehetem ehetővé?

Figyelt kérdés
Magamtól soha az életbe nem vennék, annyira utáljuk, de a nagyim nevelt nekem 30 csirkét , ezek most benne figyelnek a fagyóba. A mellek külön vannak, nehogy belekeveredjen valamilyen kajába, mert tuti kukában landol. Próbáltam kirántani, úgy megettük. Ha csak megpirítom, úgy nem esszük meg, levesbe szintén ne. Valami szószos vagy rakott dologra gondoltam, lényeg hogy jó szaftos legyen.Ti miket csináltok ebből?
2010. aug. 23. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én nem is hittem, hogy vannak ilyen emberek..:) 5 éve 99%-ban csirkemellet eszem, más részét nem szeretem.


1000 féleképpen meg lehet csinálni. Ajánlom a knorr villámpácokat, utána grillen megsütni. Vagy ha szószos, akkor lehet tejfölös-gombás, tejfölös-borsós, pörkölt szerűen, ha ledarálod vagy apróra vágod akkor mexikói chilis bab, lecsós hús, stbstb..

2010. aug. 23. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Én ledarálom,disznóhússal összekeverem és úgy csinálok belőle fasírtot,bolognait,rakott zöldségeket. Mi sem szeretjük a csirkemellet,mert akárhogy készítik el,nagyon száraz hús.
2010. aug. 23. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 Kokas Lajos ***** válasza:
Tejszines, foghagymás szószban szerintem ehető.
2010. aug. 23. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékozd el annak aki szereti,ha annyit nem esztek meg.
2010. aug. 23. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
gyros ;) az eredeti amúgy is csirkemellből készül
2010. aug. 23. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
vagy mézes-mustáros szósszal.rizzsel,vagy krumplipürével...hmmmmm de finom:)
2010. aug. 23. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

Nekem csirkemell sehogy nem finom,a csírke legértéktelenebb része. Mindig fulladozok tőle és a családom is. Többnyire a kutya eszi meg.

Igaz,hogy ma divat,mert soványhús és sokan ezért eszik.

2010. aug. 23. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:

Ajándékozd nekem :)


Amúgy pár órára pácold be natur joghurtba citrommal, fűszerekkel fektesd tepsibe sórd meg sajtal és fél óra alatt kész.


[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 23. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
mik vannak. én meg csak azt vagyok hajlandó megenni.. "legértéktelenebb rész".. hmm, bár az lenne, de egyenlőre a lehető legdrágább, sajna. pedig szerintem isteni :) jobb mint a cuppogós comb, bláá :D add nekem amúgy ^^
2010. aug. 23. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
kutyának? behalok.. hallod ink adok címet küld el nekem.. legdrágább húsok egyikét kidobni.. :S
2010. aug. 23. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!