Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsamájat hogyan süssem meg?...

Kacsamájat hogyan süssem meg? Olyan fél kg

Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Ha ez egy hízott kacsamáj (vagyis egyben fél kiló), akkor kell hozzá háj is. A hájjal körül kell rakni, húslevessel felönteni, fedő alatt puhára párolni. A végén zsírjára sütni. A megpirult hájat kipréselni, töpörtyű lesz belőle. A húsleves lehet kockából is, de vízzel is felöntheted, csak akkor meg kell sózni.
2021. szept. 30. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

Hízott fél kg kacsamájat kb 20 perc alatt át lehet sütni.

Veszel a boltban kacsazsírt abban süsd,utána kenyérre is jó lesz a zsír.

Ha nem akkor kevés olajban,sózod borsozod,mellé két negyed alma plusz hagyma.Fedő alatt néha forgatod.

A sótól nem lesz kemény.

2021. szept. 30. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
34%
Vagd szeletekre es rantsd ki. Burgonyapurevel es tejfolos-fokhagymas uborkasalataval kivalo etek.
2021. szept. 30. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!