Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kínai büfés "bundás" ételein...

A kínai büfés "bundás" ételeinél mit csinálnak hogy úgy felfújódik sütés közben?

Figyelt kérdés
tudjátok az ilyen költséghatékony megoldásban mint pl a szezámmagos csirkénél naagy golyó lesz a közepén kicsi hússal, ezt hogy lehet elérni? néztem recepteket, próbánál raktam bele sütőport és szódabikarbónát is, igaz ezekből nem sokat, mégsem lett olyan a bundám
2021. okt. 9. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Tojásfehérje és keményítö van összekeverve, lehütve, ebbe mártják a húsokat meg egyebeket, és nagyon forró, böséges olajban sütik.
2021. okt. 9. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Na, nem jött be az 1-es receptje?
2021. okt. 13. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ki sem próbálta!
2021. okt. 13. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!