Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellből lehet húslevest...

Csirkemellből lehet húslevest csinálni?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, egyszerűen nem szeretem a csontos csirkehúst, amiből a levest szokták főzni. Így meg szinte az összes húst dobhatom ki.
2022. márc. 29. 13:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha egy íztelen, halványsárga lét szeretnél kapni, akkor igen, egyébként nem ajánlott. Vagy legalább keverd a dolgokat, akár úgy is, hogy sertés- vagy marhacsonttal turbózod.
2022. márc. 29. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
Igen.
2022. márc. 29. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Nem a legjobb abból.Szaftosabb húsból lesz finom és szép sárga színe.

Csikecombból például finom lesz.1-es jól írta a marha és sertéscsontot.

2022. márc. 29. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Elnézést, én miért lettem le szavazva? (2), én szoktam belőle, és ugyanolyan finom. Ezek szerint varázsló vagyok? Miért ne lehetne belőle?
2022. márc. 29. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
42%
4. Persze hogy lehet, csak nem les olyan finom, mintha a többi alkatrésze is belefőtt volna.
2022. márc. 29. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hát. Mivel nálunk semmi más hús nem fogy, én is csak abból szoktam csinálni. Nyilván ízlés kérdése, de mi nagyon szeretjük.
2022. márc. 29. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
38%

Miért ne lehetne? Persze nem lesz olyan az íze mint egy hagyományos levesnek, de meg lehet csinálni finomra.


És egy tipp: Keress egy kutyás ismerőst, aki ad csontos csirkehúst a kutyának, és beszéld meg vele, hogy te főzöl belőle húslevest, és utána visszaadod a húst. Így finomabb lesz a leves, és nem vész kárba a hús sem.

2022. márc. 29. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

Csirkemell FILÉRE gondolsz, kérdező?


Mert abból tényleg csak átlátszó, íztelen lé lesz.


A leves ízéhez kell a csont, a bőr, és az egyéb zsíros-inas részek. Abból fő ki a jó íz. Nem véletlen, hogy a jó tyúkhúsleves gyak. egész tyúkból készül.

2022. márc. 29. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
rakd bele a csontosat is az izeert, meg a mellet is es azt eheted. a csonotsat meg kidobod
2022. márc. 29. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Miért nem veszel csontos csirkemellet, combot?

A filéből én nem szoktam klasszikus húslevest csinálni, de pld. tárkonyos vagy más ragu levesekbe aprítva igen.

2022. márc. 29. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!