Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtos-sós rúd receptjében a...

Sajtos-sós rúd receptjében a margarint helyettesithetem disznózsírral?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 20:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem simán, csak valamivel kevesebb kell belőle, meg nem mindenki szereti az ízét (van olyan ember, aki megérzi).
2023. jan. 2. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, meg szerintem van is olyan recept, ahol kifejezetten zsírral készítik.
2023. jan. 2. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
2023. jan. 2. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Igen, csak a margarin súlyát szorozd be 0,7-tel, annyi zsír kell.
2023. jan. 2. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
lehet de pocsék lesz az íze. Nemtom ki találta ki a zsírral való sütést meg főzést de kegyetlen egy ízlése lehetett, és még egészségtelen is.
2023. jan. 4. 03:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 A kérdező kommentje:
5-ös, te óriásit tévedsz. Tájékozódj!
2023. jan. 4. 07:25
 7/14 anonim ***** válasza:
16%

Tájékozódtam megnyugodhatsz. Az ember így is elég telített zsírt fogyaszt anélkül is, hogy még ráadásul azzal is süssön, főzzön. A növényi zsiradékok mint pl. a növényi margarin fényévekkel egészségesebbek. Neked kéne inkább tájékozódni és nem pedig a nagyanyáink által tévesen állított tévhiteket szajkózni.

Tessék ahonnan indul a videó pont onnan kezdenek el beszélni erről pár percben:

[link]

2023. jan. 4. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ötöske, heteske. A margarin lánykorában növényi olaj volt, és katalitikus hidrogénezéssel csinálnak belőle kenhető margarint úgy, hogy telítik a telítetlen kötéseket. Szóval a margarinban mesterségesen növelik a telített zsírsavak arányát. Annyira egészséges... Szóval a kérdező kérdésére, hogy használhat-e zsírt margarin helyett, nyilván jó válasz az, hogy nyugodtan használja. (Olyannyira tájékozott vagy, hogy teljesen el vagy tévedve sajnos...)
2023. jan. 9. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
30%
Mielőtt pofázol te is hallgasd végig a hölgyet a videóba drágaság.
2023. jan. 9. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 Margit45 válasza:
82%

Lassan 80 éves leszek, higgy nekem.

Sós, de édes süteményt is készíthetsz nyugodtan zsírral. Természetesen nem avas, büdös, lejárt szavatosságú bolti zsírral. Az isler, a linzer akkor lesz omlós pl, ha a vaj vagy margarin egy részét zsírral helyettesítem.

A sós sütik meg pláne omlósabbak lesznek, ha zsír is van bennük.

Még egy tanácsot fogadj el: az élesztős pogácsák frissen nagyon finomak, de másnap közel sem olyan jók. De ha egy kevés sütőport is teszel bele, másnap omlósabb, később ropogósabbak lesznek.

2023. jan. 9. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!