Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Átlag magyar pizzériákban...

Átlag magyar pizzériákban hány fokon sütik a pizzát hány percig?

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Ja, igen, és inkább a 3-masnak kéne megköszönnöd, meg a 9-esnek, mert ők adtak helyes választ.

250 fok ugyanolyan szélsőség, mint az 500, az otthoki kenyérlángosnak jó, nem pizzának.

2023. szept. 22. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

"Na most ha 100 emberből 99 a picivel vastagabb tésztásat szereti,"


Ez a 99 ember baja, nem az enyém...

2023. szept. 22. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 A kérdező kommentje:
Közben belenéztem egy magyar pizzéria élő videójába, 350fok, és kb 4 percig sült.
2023. szept. 22. 20:15
 14/18 anonim válasza:
40%

A kérdés az átlag magyar pizzériára vonatkozott, nem a te kis finnyás gyomrodra.

Amúgy a vékony tésztás (olaszos) nagyjából senkinek se kell. 100 rendelésből jó ha 1 volt ilyen.

2023. szept. 24. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim válasza:
50%

Az lehet, hogy a sütőnek a levegője 350°C de attól még a kő, amire teszed, csak 250°C és az számít. Azt rendszeresen mértük infrás hőmérővel.

Fantasztikusan tönkretettünk minden pizzát. Nem győzte hordani 4-5 futár estefelé. Fájdalmasan rossz lehetett annak, aki megette 😂🤣

És még ki is fizették!!! 😆😅

És vissza is jöttek!

2023. szept. 24. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

" a kő, amire teszed, csak 250°C és az számít."


Ócska kötekedés.

Fizikából nullás. Mitől lenne 100 fokkal hidegebb a kő?

Pláne, hogy alsó/felső sütés van, tehát a kő melegíti át a levegőt, agyoniskolázott barátom!

A 250 fokos kő hevíti 350-re a levegőt? Ezért Nobelt érdemelnél, feltaláltad az ingyen energiát!


De a lényeg továbbá véletlenül se az, melyik pontján, hány fokos a kemence.

Nem ez volt a kérdés! Hanem hogy hány fokon sütik!!!

Azóta a kérdező is utánajárt, és igazolta az ostobaságból és bosszúból lepontozottakat, miszerint 350 fokon sütik!


250 fokon is lehet valamit sütni, de ezekkel a szánalmas, infantilisen röhögő fejellek nem fogod ezt igazolni.

250 fok egy hülyebiztos primitív megoldás, amiben csak egy túlhidratált tészta nem szárad ki.

Ez olyan betanított munkásoknak valók, akik 2 nappal azelőtt még libát őriztek, és 3 perce láttak először életükben konyhát belülről. Mivel a kenyérlángosra nem kell annyira figyelni, mint a pizzára, és egy félkegyelmű is meg tud sütni 3-mat egyszerre.

2023. szept. 24. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

" attól még a kő, amire teszed, csak 250°C és az számít."


Szerinted ha valaki azt kérdezi, hány fokon kell valamit sütni, arra kíváncsi, hány fokos sütő alja, vagy teteje? A pizza kb. 2/3 részben inkább felülről sül, tehát sokkal jobban számít a fentről érkező hő, ergo a levegő hőmérséklete.

Amúgy visszaolvasva nem látom, hogy szó lett volna kövönsült pizzáról.

Vagy a tepsiben sültnél is a kő számít? Nem a tepsi? :D

Vagy a kövönsültnél a kő számít négyzetesen? :D

Szerintem nem nagyon kéne tovább égetned magad, pláne, hogy 2 napja megjött a tuti válasz is egy videóból.

Az meg hogy te hol, hogy csinálod, a te dolgod, csak nem kell terjeszteni a hülyeséget. Ha érdekel a téma, tanulással többre mész!

2023. szept. 24. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdés az átlag magyar pizzériára vonatkozott, nem a te kis finnyás gyomrodra.


Amúgy a vékony tésztás (olaszos) nagyjából senkinek se kell. 100 rendelésből jó ha 1 volt ilyen."


Tanulj meg figyelmesen olvasni és értelmezni, ha már ételek terén igénytelen vagy.


A kérdés alatt ott virít a kérdező további kérdése, amire kifejtettem a választ!


"Milyen stílusú pizzának is nevezik ezt a Magyarországon népszerű fajtát?" >>> Ez az amerikai-stílusú pizza. (gyengébbek kedvéért ismét).



Most akkor szerinted a kannás bor az igazi bor, mert abból többet adnak el mint a tokaji aszúból?


Nincs több kérdésem!

2023. szept. 24. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!