Csak burgonyához milyen jó receptek vannak? esetleg 1-2 plusz hozzávaló.
Figyelt kérdés
jan. 10. 12:59
11/16 anonim válasza:
Héjában sült burgonya.Csak beteszed a sütőbe.Majd mikor megsült hámozás után mehet rá só,vaj tört pirospaprika.És kész.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
jan. 11. 14:36
13/16 anonim válasza:
Gyermekkorom egyik kedvenc étele volt a cinke.
Sós vízben megfőztük a krumplit, levét leszürtük, a krumplit megtörtük. Egy, két evőkanál lisztet rászórtunk és kevergetés közben a tűzön átforraltuk. A léből ha úgy kívánta visszaöntöttünk annyit, hogy kissé krémes legyen. Tányérra lapitottuk, rá zsíron megfonnyasztott pirospaprikával megszórt hagymacsikok kerültek. Ebbe kerülhettek kolbászkarikak, azt gondosan kiturkáltam.
A léből készült leves, petrezselyemmel maréknyi reszelt tésztával, és a paprikás zsírból is került rá.
14/16 anonim válasza:
Egész krumpliba csikokat vágsz és azokba tömsz bacon sajt hagyma amit csak akarsz és fűszerezett margarinnal vajjal olivával amivel akarod bekened és durr be a sütöbe
15/16 anonim válasza:
Ahogy az 1 írta héjába sült burgonya sütőbe utána meg még melegen vaj rá meg delikát.
Én így szoktam enni!
16/16 anonim válasza:
14-es: ez a Hasselback burgonya; amit a 10-es írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!