Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Göngyölt sertés dagadót hogy...

Göngyölt sertés dagadót hogy süssem hogy ropogós bőre legyen?

Figyelt kérdés
Fóliával lefedve és a végén felűlről piritva fólia nélkül, vagy alacsony hőfokon sokáig? Attól tartok hogy kiszárad és kemény lesz
jan. 26. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elöször alacsonyabb höfokon, lefedve, kevés folyadékot aláöntve, idönként pótolva, ha elforr, ha megpuhult, akkor fólia nélkül, magas höfokon átpirítani.
jan. 26. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Dagadón nem szokott bőr lenni de egyébként az utolsó fél órát fólia nélkül süsd 190 fokon.
jan. 26. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Van ahol bőrrel árulják. Ha sikerül olyat veszek ha pedig nem akkor szalonnával borítom be
jan. 26. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Sörrel, mézzel be lehet kenegetni.
jan. 26. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
A dagadónak nincs bőre, de ha valahogy mégis, akkor göngyöltnek alkalmatlan.
jan. 27. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!