Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hidegtálat készítek szilveszte...

Hidegtálat készítek szilveszterre. Mi legyen a francia saláta mellé?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 13:51
 1/4 komasa ***** válasza:
100%

Csakis olyan húsok, amik hidegen is finomak. Pl: fasírt, kolbászhússal töltött szűzpecsenye, sült csirke, esetleg rántott hús...

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2010. dec. 22. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Töltött (sajtkrémmel,tormakrémmel stb) sonkaszeletek ,kaszinó tojás,rántott hal,rántott csirke vagy rántott libamáj.
2010. dec. 22. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 22. 14:07
 4/4 doboszoli ***** válasza:
100%

Füstölt főtt marhanyelv, tarja, rántott csiperkegomba, hideg marhasült.

A franciából készíts talpat a finomságok alá, tuti a siker.

2010. dec. 23. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!