Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett kemény a lángos?

Mitől lett kemény a lángos?

Figyelt kérdés
Olyan kemény lett a lángosom, hogy le lehetett volna ütni vele valakit. Mitől?
2009. febr. 3. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
:) Kemény volt a tésztája... Vagy keletlen lett. Melyik?
2009. febr. 3. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kefírt vagy burgonyát kellett volna beletenned.Felfutott az élesztőd?Friss volt?
2009. febr. 3. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor nekem is, de én arra fogtam, hogy nem nyújtottam ki sütés előtt, és emiatt összesült egy tenyérnyi darabra. Így tömör és kemény lett.
2009. febr. 3. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem azért lett régen kemény, mert az élesztő futtatását elrontottam, szinte forró tejbe raktam bele.
2009. febr. 4. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Szia!Tegyél bele főtt krumplit (2db-40 dkg liszthez),és minnél lágyabb a tészta,annál jobb lesz amikor sütöd.

És sütés előtt pihenjen legalább 1 órát letakarva.


Maszatka

2009. febr. 5. 00:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!