Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készíthetek reggelire,...

Mit készíthetek reggelire, vacsorára ha már unjuk a kenyeret felvágottal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Melegszendvics, bundáskenyér, cicege, rántotta, parasztreggeli, pizza.
2011. márc. 11. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

kEnőmájas - pirosarany

tükörtojás, rántotta

sült szalonna hagymával

virsli

körözött

kakaó, kalács

2011. márc. 11. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Lángos

Sült hurka, kolbász

Lecsó (ilyenkor veszek egy üveges lecsót és egy konzerv chilisbabot, a kettőt összeöntöm és felmelegítem. A babról nem kell a levet leönteni. Olcsó, kiadós és friss kenyérrel nagyon fincsi)

Pizzás csiga

Fonott kalács kakaóval vagy tejjel / karamellás tejjel

2011. márc. 11. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajtok és sajtkrémek, házi hús- és májpástétomok, különféle fűszeres túrókrémek, müzli, gabonapehely, főtt/lágy tojás pirítóssal, padlizsánkrém pirítóssal, jó kis töpörtyű vagy éppen töpörtyűkrém...
2011. márc. 11. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle kelt tésztát (kakaós, fahéjas csiga, lekváros bukta, foszlós kalács, pizzás csiga, lángos stb.) este is meggyúrhatod, formázhatod, sütőpapíros tepsire rakosgathatod, letakarod fóliával, beteszed a hűtőbe, ott éjszaka szépen megkel. Reggel csak bekapcsolod a sütőt, hamar megsülnek, és friss, meleg péksüteményt esztek reggelire. Így nem kell korán kelni, nincs vele sok macera.
2011. márc. 11. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Különböző saját készítésű szendvicskrémek (pl.gombás) és sajtkrémek( pl. metélőhagymás).

Vacsira tésztafélék, töltött, rakott ételek.

Sokszor csinálok házi péksütiket is (kakaóscsiga, virslis táska, kolbászos kifli, stb...) Ezek megformázva lefagyaszthatók is. Csak előkapom reggel, bedugom a sütőbe és 20 perc múlva van fincsi péksüti....

2011. márc. 11. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Házi tojás krém, májkrém, vajkrém, kenőcsök. Majonézes dolgok.
2011. márc. 11. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Első: mi az a cicege? Soha életemben nem hallottam még róla.


Pizzákból van rengeteg, lehet variálni. Ott a lasagne, le lehet vágni egy-egy szeletet, kecsuppal nagyon finom: :D Házi sütemény, ha van, azokból is kismillió számra vannak receptek, abból egy-egy szelet - ha esetleg olyan, hogy tejszínhabos, akkor jól meglocsolni és jól is lehet vele lakni. Ezek természetesen olyan kaják, amik inkább reggelire jók. Vagy van még löncs hús, szafaládé, virsli, különböző krémek.


Vacsorára inkább könnyű ételek kellenek, például saláták (csirke sali, gyümölcs sali stb. ) vagy narancsot összevágtok, lelocsoljátok mézzel, kompót. Én sokszor csinálom azt, hogy nem eszek ebédre csak "elsőt", aztán vacsorára megeszem a másodikat. Tegnap pl. ettem egy pizzás szeletet (nem pizzát, hanem olyan bigyuszt, amit anyu szokott hozni melóból) + banán. Elég is volt. :D

2011. márc. 14. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

cicege: tócsni, lapcsánka, tócsi.


[link]


Így csinálom, de nem a sajtreszelőn reszelem, hanem fele a galuskaszaggató reszelőn, fele a sajtreszelőn, így ropogósabb, vannak benne nagyobb darabok:)

2011. márc. 15. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, most néztem, hiányzik belőle a fokhagyma, mi azt is teszünk bele.
2011. márc. 15. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!