Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pizzatésztát gyúrni kell...

A pizzatésztát gyúrni kell vagy dagasztani?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
én dagasztani szoktam (40 dkg liszt, 5 dkg élesztő, 1 dkg víz, 1-2 dl olaj a végén)
2011. márc. 12. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
1 dl víz, bocsi :D
2011. márc. 12. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. márc. 12. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Dagasztani!
2011. márc. 12. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!