Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell a Miskolc környékén...

Hogy kell a Miskolc környékén feltálalt "töltelék" nevű ételt elkészíteni? Teflonban csinálták - gázon. Nem hús töltelék! - önálló étel.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Mégis milyen jellegű volt? Mik lehettek benne?

Én itt élek, de csak arról a töltelékről hallottam, amit pl. töltött csirkébe kell tenni.

2011. ápr. 24. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyanyám sváb volt. Ő csinált olyan tölteléket,amit a húsba szoktak tenni,és zsíron jól átsütötte. Főzelékhez adta.
2011. ápr. 24. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi olyat szoktunk, hogy zsömle feláztatva, kicsavarva, fasírtszerűen fűszerezve (pirított hagyma, fokhagyma, só, bors, tojás), tepsiben elterítve, aranybarnára sütve. Anyósom petrezselyemzöldet is tesz bele.

Erre gondoltál?

2011. ápr. 24. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Azt hiszem az utolsó lesz az!
2011. ápr. 25. 11:04

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!