Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a csirke mellet rántott...

Ha a csirke mellet rántott húsként sütöm ki sokat veszít a fehérje értékéből?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmivel sem veszít többet, mintha főzöd, vagy párolod.
2011. jún. 18. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

semnnyit sem veszít a fehérjéből, akárhogyan készíted el.

rántva, legfeljebb szénhidrátot és zsírt fog többet tartalmazni.

2011. jún. 18. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy veszítene.
2011. jún. 18. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Iszonyatosan száraz lesz,ha kirántod. Amúgy is alig lehet lenyelni,így még rosszabb.
2011. jún. 18. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak rántva szeretem. :D
2011. jún. 18. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D megnyugtató,h nem veszít rántott húsként könnyebb magamba tömni:D
2011. jún. 19. 11:59

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!