Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagyma dinsztelés? Lecsóhoz

Hagyma dinsztelés? Lecsóhoz

Figyelt kérdés
valaki csinált már olyat hogy a hagymát nem olajon hanem vízen párolta? Lecsóhoz kell és elég kevés olajunk maradt itthon. Azért gondoltam erre a megoldásra szerintetek hülyeség?
2011. aug. 1. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
hülyeség... akkor használj sertészsírt vagy pici olajat
2011. aug. 1. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van egy darab szalonnád, vagy füstölt kolbászod, azt csíkozd (karikázd) fel, lassú tűzön süsd ki a zsírját, és utána rakd bele a hagymát. Talán ki tudsz annyi zsiradékot "csikarni", hogy a hagyma pirításhoz elegendő.
2011. aug. 1. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

zsiradék nélkül neki se állj.

az előbb egy másik kérdésnél írta valaki, hogy a lecsónak valót és a rizst rakják egy kis vízbe, hát komolyan elborzadtam...

az a kevés olaj éppen elég lesz:))

2011. aug. 1. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:
Miután a paprikából, paradicsomból nem sok zsír sül ki, szükséges a hozzáadott zsiradék.
2011. aug. 2. 06:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
szerintem menj át a szomszédba és kérj egy kis olajat :))
2012. márc. 2. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!