Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi hús illetve kenyér...

Mennyi hús illetve kenyér kell 40 fő részére, egy bográcsos főzés alkalmával?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy főre 30 dkg húst szoktak számolni.
2011. aug. 17. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Kenyérből végy 15 kilót.
2011. aug. 17. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

a 30 deka hús teljesen korrekt,szóval úgy 12 kiló húst vegyél.ha pörkölt lesz, 3 kiló hagymát számolj alá.ha csak kenyér a köret fejenként fél kilót is számolhatsz,mert többször visszatérnek a bográcshoz a vendégek...:))

sok sikert

2011. aug. 17. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

csak megerősítem 30 dkg hús, fél kg kenyér/fő az teljesen korrekt


ha esetleg nem állsz úgy anyagilag, akkor inkább babgulyás vagy pincepörkölt legyen a menü

2011. aug. 17. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 doboszoli ***** válasza:
75%
Szerintem is rendben vannak a mennyiségek. Term. csontos húsról beszélünk.(ill. az is van benne)
2011. aug. 17. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha gyermekek ,és több hölgy is van a csapatban,természetesen vedd figyelembe!

Ők nem bírnak ennyit enni!Legalábbis szerintem!

2011. aug. 17. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

mindenesetre inkább maradjon kaja, minthogy ne legyen elég


amúgy egy jó kis tejfölös hagyma v ubisali esetleg kovászos uborka sem rossz egy pörkölthöz

2011. aug. 17. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 doboszoli ***** válasza:

Megértem már néhány "társas főzést", elkövetőként is.

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a kosztosok az üres kondérba pislognak, és közölni kell: nincs több!

2011. aug. 18. 06:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Céges buli lesz. Sertéscombból fog a pörkölt készülni, és csont nélküli húsra gondoltunk, köret nélkül
2011. aug. 18. 07:35
 10/10 anonim ***** válasza:

finom lesz az, de, ha jót akartok zsírral csináljátok.egy kis paprika paradicsom is mehet bele,de kb fél kiló elég az egészhez. a paradicsomról húzzátok le a héjat, a paprikát igen apróra vágva tegyétek bele, így el tud főni a szafttal.jó minőségű pirospaprikát vegyetek.

zsírt egy kiló húshoz, kb 10 dekát számoljatok.

sok sikert és jó bulit.

üdv.

2011. aug. 18. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!