Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam a rakott...

Hogyan csináljam a rakott krumplit?

Figyelt kérdés

Most csinálnék először..de nem a klasszikusra gondolok, csak olyanra h krumpli, hagyma, virsli, paradicsom, tejföl..

Igazából azt nem tudom h mivel fűszerezzem még meg h hogyan adjam hozzá a tejfölt?


2011. szept. 9. 15:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
minden krumpli rétegre tegyél tejfölt, amúgy nem bántásból meg ízlések és pofonok, de ez elég bizarrul hangzik, én meg nem enném!
2011. szept. 9. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Paradicsom is, tejfel is, ne haragudj, ezt még kezdőként sem gondolhatod komolyan.
2011. szept. 9. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nagyon akarsz hagymát meg paradicsomot bele, csináld darálthúsból. Pörköltesen , hagymán átpárolod (főzöd), menjen rá egy kis paradicsom, paprika, kevés víz. Krumplit megfőzni, (Én héjastól szeretem, de ízlések...le is hámozhatod előtte) . ha kihűlt felvágni karikákra,rétegezni a szaftos pörivel. Virsli is mehet közé, meg kolbi is. Aztán meg a tejföl .
2011. szept. 9. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 A kérdező kommentje:

Mert ebben mi olyan bizarr?Nem azt mondtam h 1 kiló paradicsomot teszek hozzá...max 1-2 szemet az első rétegre..

amúgy lecsókolbász van itthon meg virsli, darálthúst most nem tudok kifagyasztani

2011. szept. 9. 16:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a harmadiknak!
2011. szept. 9. 16:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Valamit nem kifagyasztunk, hanem kiolvasztunk.
2011. szept. 9. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
a bizarr része a paradicsom-virsli-tejföl kombó. De mint írtam ízlések és pofonok. Illetve nekem a virsli-krumpli sem jön össze, de...
2011. szept. 9. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 A kérdező kommentje:

16:06!

Eddig a kérdésre egy választ sem írtál, sajnálom h ennyire ráérsz...-.- Nem a véleményedet kérdeztem a kajáról


Virsli helyett lecsókolbásszal csinálnám amúgy, az jobban passzolna inkább tényleg :)

2011. szept. 9. 16:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

nagyon finom lesz lecsókolbásszal, pláne, ha előtte zsírban megsütöd. a krumplit hájában főzd meg, majd rétegezve tedd jénaiba, krumpli, kolbász, annak a zsírja, tejföl, rá paradicsom, hagymakarika, tetején krumpli legyen. a tetejét is bővel locsold meg tejföllel. közben sózzad, borsozzad.

ha a tetejét megszórod egy kis prézlivel, szép piros kérget kap.

2011. szept. 9. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
aki hitetlenkedik a tejföl hagyma, paradicsom összetevőkben gondoljon a sokféle friss salátára tejföllel vagy joghurttal leöntve, valamint a rácos ételekre amiken egyenesen lecsó van alaposan megtejfölözve...
2011. szept. 9. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!