Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek jó íze lenne, ha...

Szerintetek jó íze lenne, ha a prézlibe fokhagymát reszelnék és így paníroznám be a húst?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fokhagyma megég, akkor keserű lesz. Erre vigyázz!
2011. szept. 10. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a tojásba szoktam fokhagyma granulátumot rakni
2011. szept. 10. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
ha fokhagymás tejbe beáztatod a húst pár órára, akkor a rántott hús nemcsak puhább lesz, hanem át is veszi egy kicsit a fokhagymás ízt is
2011. szept. 10. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a lisztbe nyomunk 2-3 gerezddel.
2011. szept. 10. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tojásba!
2011. szept. 10. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

én is a fokhagymás tejes megoldást szoktam, sőt, van amikor egy félpohár tejfölbe nyomok 3-4 gerezd fokhagymát, és azzal kenem meg a húsokat. egymásra rakva lefóliázom és másnap panírozom.

nagyon finom omlós ízletes a rántotthús.

a prézlibe téve, szerintem is megégne.

2011. szept. 10. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek, fokhagymás tejbe áztattam:)
2011. szept. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!