Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellhez milyen pácokat...

Csirkemellhez milyen pácokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Hétvégén grillezünk, ahhoz kellene. Várom a tippeket. :)
2011. szept. 12. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A csirkemell nagyon száraz,hiába pácolod be ,grillezve ehetetlen lesz. Inkább combot vagy sertéstarját grillezz!
2011. szept. 12. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, köszi, akkor lesz csirkecomb.. De a páctippeket továbbra is várom!
2011. szept. 12. 15:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron grilleztem csirkemellet, mivel a társaságból egy páran csak azt ették meg. Ketchupos,mustáros páccal kentem be, majd a rétegek közé tettem hagymakarikákat is. Az asztalra még tettem ki öntetet, hogy a szárazabb mell kicsit jobban csússzon. Egyébként még én sem grilleztem soha, száraznak tartom.
2011. szept. 12. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a cs-mellet is, sőt,azt jobban. A vastagságát csökkentve félbevágom, így átjárják az ízek.

Mehet rá mustár, bors, olaj.

Vagy fokhagyma, bors (vagy borsikafű) és olaj. Só csak sütés előtt. Én nem fűszerezem túl. De akár egy kis gyros fűszerkeveréket is tehetsz rá.

2011. szept. 12. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemellhez a tej a legjobb, sózd be, tegyél rá ízlés szerint fűszereket pl.: őrölt bors, majoranna, zúzott fokhagymát, majd tedd annyi tejbe, hogy ellepje, 24 órát ha áll ebben a pácban és nem sütöd túl, akkor nagyon finom szaftos és porhanyós lesz.
2011. szept. 12. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt kifelejtettem, hogy vékony szeletekre kell a csirkét felvágni.
2011. szept. 12. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Csinálhatod úgy is, hogy fokhagyma, só, bors, kevés pirospaprika, currypor és joghurtba teszed egy napra. Előtte szintén szeletekre kell vágni.
2011. szept. 12. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

kecsap-mustár-méz-préselt fokhagyma-majoranna-bors-olaj.

bármilyen húshoz nagyon finom.este kell bepácolni, másnap sütni. grillezéskor, valóban csak sülés után sózni, mert a só kiszárítja.

2011. szept. 12. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb bedörzsöltem sóval, borssal, kakukkfűvel a csirkemellet, aztán fokhagymás joghurtban pácoltam, mindenkinek ízlett. :) Nem szabad szurkálni sütés közben, így nem folyik ki a húslé, kevésbé lesz "ehetetlen".


(Egyébként szerintem nem ehetetlen, még az is lehet, hogy ízleni fog. A csirkemell nem rossz vagy ehetetlen, egyszerűen csak sokan nem szeretik, mert tényleg elég száraz. Én sem szeretem a pacalt, ez még nem jelenti azt, hogy ehetetlen. Páromnak például a csirkemell a kedvence, öcsém és én is szeretjük, a szüleim inkább kerülik. Ízlés dolga.)

2011. szept. 12. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, grillezéshez különben én is a tarját tudom ajánlani elsősorban (mondjuk mustáros páccal), az isteni. :)

(Utolsó voltam.)

2011. szept. 12. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!