Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tócsit magában eszitek vagy...

Tócsit magában eszitek vagy valami feltétet tesztek a tetejére és ha igen mit?

Figyelt kérdés
Én tejföllel szoktam megkenni rá pari,lilahagyma ,sonka,reszelt sajt és félbehajtom az egészet:)De szívesen olvasnék még különböző variációkat:)
2011. szept. 15. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában semmit, de kipróbálom szilvalekvárral.
2011. szept. 15. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!


Bocs, de mi az a tócsi?

2011. szept. 15. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tejföllel vagy reszelt sajttal vagy csak úgy simán.


De ettem már úgynevezett szlovák pecsenyét is, amikor sertéspörkölt és párolt savanyúkáposzta mellé adják köretként - ez nagyon finom!

2011. szept. 15. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:

Szia Gabica27!


A tócsi lereszelt krumpli,liszttel tojással összekeverve:)Lehet felétek máshogy hívják....

2011. szept. 15. 22:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Hmm.szilvalekvárral érdekes lehet:)Lehet kipróbálom én is..
2011. szept. 15. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

tócsni


én is tejföl-reszelt sajt

vagy ketchup+párizsidarabok vagysonka+reszel sajt

kapros-túró

szalonna

fokhagymás-tejfölös szósz-reszel sajt

simán reszelt sajt

szalonna+hagyma

melegszendvicskrém

tükörtojás

zöldfűszeres vaj, sajtkrémek

paradicsom+szalámi+hagyma+sajt

2011. szept. 15. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeletelt fokhagymával a tetején szeretem, de sok étel mellé köretként is, pl.: tejfölös paprikás csirkemell csíkokhoz, vagy tejszines pulykamellhez mindig ezt készítem.
2011. szept. 16. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Köszi :)))


Nálunk lapcsánka, nem kacsoltam tegnap :))


Amúgy nem szeretem, úgyhogy sehogy nem eszem meg.

2011. szept. 16. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lapcsánka=tócsni.


Köretnek most menő.

Az én kedvencem a Lapcsánkára tálalt csirkemell csíkok.

Pofon egyszerű: kisütöd a lapcsánkát, minél nagyobbakra. Én akkorát szoktam, ami a serpenyő aljára teljesen elfér.

Csirkemellett felcsíkozod, olajon pirítod. Rengeteg foghagyma és bors kell hozzá (plusz só, delikát). De tényleg akkor jó, ha nagyon foghagymás. Mikor megpuhult, egy kis tejszínt elkeversz egy kanál liszttel, ezt hozzákevered (tűzről levéve, hogy ne kapódjon össze). A lapcsákára kell a jó bő levű csirkemellet rátálalni. Isteni finom. Étteremben ettem először, de rájöttem, h én is tudok ám ilyet :D

2011. szept. 16. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó ez jól hangzik sztem kipróbálom,köszi!!:)

Gabica nah látod,most már legalább tudod miről van szó:D Bár lehet tócsninak hívják...,mind1!

És köszönöm mindenkinek a választ!!!

2011. szept. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!