Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A paradicsomlevest fel kell...

A paradicsomlevest fel kell hígítani vízzel?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a konyhában. Paradicsomlevest szeretnék főzni. Könyv nem írja,hogy fel kellene,de szerintem ez így túl sűrű, a fél literes a doboz.
2011. okt. 11. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jól sejtettem, a google tényleg mindent tud:))
2011. okt. 11. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
A slambuc a másik neve.. :)
2011. okt. 11. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Mifelénk ez a bográcsos paprikás-krumpli lusta asszony tésztájával. Én inkább nokedlivel készítem, lebbencs-tésztával még személy szerint nem főztem.

Megnéztem a google-ban: ha a pirított tésztával szoktad készíteni, akkor lehet, hogy nem pirítod meg a tésztát kellően, és ezért ragad össsze.

Ha nem pirítod (a másik fajta recept azt írja, hogy) a végén nem szabad kavarni, csak összerázni.

Próbáld meg úgy, mint a rizsnél szoktuk, hogy csak villával forgatjuk át, akkor talán nem ragad össze.


Talán valaki ennél többet tud segíteni!

2011. okt. 11. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem jó tanács volt ez is,én is arra tippeltem,hogy nem pirítottam meg eléggé..

KÖSZÖNÖM!!!! :)

2011. okt. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!