Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadashoz marhának melyik...

Vadashoz marhának melyik részét vegyem?

Figyelt kérdés

A comb szerinteem száraz lenne...


Köszönöm a válaszokat...


2011. okt. 18. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:

én sertésből csiáltam - combjából, mert marhával nem mertem kisérletezni, mert ha öreg a marha, akkor főzhetem órákat, akkor is rágós marad! A disznócomb meg jó omlós volt, amilyennek lennie kell, a szószt meg ugyanugy csináltam, nagyon finom lett, csak kevés, mert minenki repetázott! :D

De vad nyúlból is csináltam, az viszont még jobb lett! Nyuszinak nem tudom melyik része volt, mert úgy kaptunk egy fél nyulat! :D

2011. okt. 18. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Vegyél marhafelsált.
2011. okt. 18. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Én pulykamellből szoktam egyébként.
2011. okt. 18. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm: Sajna sertést nem ehetek semmilyen formában nem birja a szervezetem. Étel alargiás tüneteim lesznek ami elég komoly...

A marha felsálat szeletben,vagy egybe vegyem,és kb mennyit számoljak 4 embere?

Köszönöm a választ.

2011. okt. 18. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Felsál, vagy ha van hentes ismerősöd, akkor a nyak szeletelve, csont nélkül.
2011. okt. 18. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
70-80 dkg-ot vennék, teljesen mindegy ki szeleteli és magam szoktam, mert vékonyabbra szeretem szelni a húst.
2011. okt. 18. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég fejenként a 2 szelet husi. A mártásból készíts fejenként 2 adagot, az nálunk mindíg kapósabb volt, mint maga a hús.
2011. okt. 18. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 doboszoli ***** válasza:
68%

Bármilyen szeletelhető comb, lapocka, gerinc alkatrész megfelel, egyén függő, hogy szaftosabb, vagy szárazabb húst szerettek. Személyes kedvencem a fartő, a nyak. Készítettem már apró húsból is, az sem volt rossz, sőt.

Nem kell megijedni az öreg marhától, nem steak készül, hanem párolt hús, ami ráér megfőni.

2011. okt. 19. 06:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 mustafa33 ***** válasza:
Vékony húsból, vagy lábszárból is kitűnő 5x3x1cm darabokban. És természetesen marhából vagy nyúlból. Combból is jó de azt pácolni szoktam min.1 napig. Disznóból csinálnak valami hasonlót, de azt szoténak mondják.
2011. okt. 20. 02:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!