Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vastag tésztás pizza vagy...

Vastag tésztás pizza vagy vékony? Szavazz!

Figyelt kérdés
Én a vastag tésztásra szavazok !!!
2011. okt. 25. 15:48
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
61%
A vastag az igazii :)))
2011. okt. 26. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/31 anonim ***** válasza:
79%

Természetesen VÉKONY! :-) A pizza attól jó hogy nem a lisztes,vastag,bodag tésztát zabálod, hanem attól hogy ropog és inkább a zöldség-hús-sajt dominál és annak az ízét érzed. :-)

persze egy lakatlan szigetre én is vastagtésztájút vinnék... hehe

2012. febr. 27. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/31 anonim válasza:
58%
Olaszorszagban nem is arulnak vekony tesztas pizzakat. Ez sok mindent elarul:D
2013. szept. 25. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/31 anonim válasza:
34%
Gratulálok hogy mindenkit lepontoznak aki a vastagra szavaz!!! Egyébként én is VASTAG-ra szavazok amiből folyik a zsír és cuppog a szósztól az olaszok a csoffadt pizzájukkal elmehetnek... De egyébként pacalpörkölt.
2014. ápr. 21. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/31 Süle Dominik ***** válasza:
43%
Mind a 2
2015. nov. 21. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/31 anonim ***** válasza:
56%

Mind2 :D

De ha választani kell akkor vékony...Imádom ahogy ropog. De a vastag is jó...az meg olyan puha és laktató. Egy igazi olasz vékony tésztás pizzából meg kell ennem majdnem egy egészet (a 32 cm-ből) hogy jól lakjak. Ellenben a vastag tésztásból jól lakom a felével.

2016. aug. 22. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/31 anonim válasza:
0%
A pizza eredetileg Görögxd úgy vették át az Olaszok...
2018. júl. 28. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/31 Vad-Ász ***** válasza:

A pizza vékony.

Ami vastag az Lepény.

.

Egyszer ettem magyarorszàgon pizzàt (igen nem magyarorszàgi magyar vagyok) és csak 2 szeletet bírtam megenni a közepesből , mondtam is a pincérnek hogy túl vastag volt a tészta és túl sok volt a feltét. Fizettem de nem csomagoltattam el mert undorító volt.

Itthon bàrmikor simàn benyomok egy közepes pizzàt. Dolgoztam is pizzériàban és tudom hogyan kell pizzàt sütni.

.

.

De

A vastag tészta az olyan öreganyàm pizzàja

Ami màr inkàbb egy kenyér feltéttel a tetején.

Igaz szakàcsként màsként vélekedek.

Nem kell sok feltét , vékony tészta , minőségén a hangsúly.

.

2018. nov. 6. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/31 anonim ***** válasza:
25%
Vékony.
2022. ápr. 9. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/31 anonim ***** válasza:
Ezek szerint én nem szeretem a pizzát. Vastagra szavazok, felőlem lehet lepénynek is nevezni. Nemrég fizettem 3400 forintot egy vékony, ropogós valamiért. Jól nem laktam, a vékony, száraz tésztától a hideg is kiráz. Ha valaki “eredeti” olasz pizzát emleget, akkor az só, liszt, víz, kis élesztő, paradicsom, oregano és egy kis sajt, esetleg. A szegények eledele volt ugyanis, a legegyszerűbb étel, amihez hozzájutottak. Jó étvágyat hozzá! :)
2022. dec. 3. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!