Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az aranygaluska sütésénél...

Az aranygaluska sütésénél számít mennyire hagytuk megkelni?

Figyelt kérdés
Eddig mindig kemény lett a tésztám és most hagytam, hogy háromszor lenyomta a tál tetejét.Minden recept 20 maximum 30 percet ír. Az enyém már túl van a 30. percen is és most kezd a belső része talán megsülni. A teteje már szép barna de a belsejének egy része még nyers.
2011. nov. 3. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lassú tűzön kell sütni. Minden kelttésztát meg kell rendesen keleszteni.Különben el ne dolgozott élesztő marad vissza.
2011. nov. 3. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Számit: A tésztát 40percig kelesztem,majd ha tepsibe raktam akkor még 20 perig hagyom,hogy ott keljen. Ha nagyon sül a teteje tegyél rá alufoliát. Nekem 50-60 perc szokot lenni mire megsül. Közepes hőfokon sütöm. 160C
2011. nov. 3. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Andi konyháján olvasd el a receptet, és a hozzászólásokat is.
2011. nov. 3. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!