Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tegnap összegyúrtam a fasírtna...

Tegnap összegyúrtam a fasírtnak valót, de el kellett mennem itthonról. Beraktam a hűtőbe. Most kisütném. Ugye jó még? Eláll egy napot így a massza, nem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmi baja!

Szólj, ha kész, megyek vacsira!

2011. nov. 5. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
persze,hogy jó : Szoktam én is csinálni,föleg ha vendégeket várok,annyi,hogy jobban összeérnek az izek.
2011. nov. 5. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Úhh, de jó!! Köszi a válaszokat!
2011. nov. 5. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
A fasirt csak ugy jo, ha "all" jo par orat, "osszefojnak" az izek.
2011. nov. 5. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig előző nap állitom össze, mert dolgozom. A Férjem másnap süti ki, mire hazaérek melóból. Sokkal finomabb igy, mert valóban összeérnek az izek. A sütésnek Ő a Nagymestere.
2011. nov. 5. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha be van fűszerezve, akkor tovább eláll a hús, sőt jól összeérik, úgy még jobb. Mondok egy érdekeset. Most voltam Németországban, náluk nagy ínyencség, hogy a nyers darált húst (sertésből, többnyire combból készítik) egyszerűen befűszerezik és azt kenik kenyérre, rá pirítanak hagymát és ennyi. Nem tudom miből áll a fűszerkeverék, de semmi extra. Két-három napig lehet biztonságosan fogyasztani. Ugyanezt betöltik műbélbe és úgy is árusítják, illetve füstölik is. Nem tudom hogy kell írni, Hakapeternek hívják.
2011. nov. 5. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
egyetértek, jó lesz
2011. nov. 5. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Rákerestem a hakapeterre, nem találtam ilyen hús ételt.
2011. nov. 5. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

Nemetben, hasonlo a tatar beef steakhez, csak ok hagymat is piritanak. Kenyeret nem piritjak? Itt a receptje. Amugy mettbrochen-nek vagy hackepeter-nek hivjak.

500 g finely ground beef tenderloin

1 teaspoon brown mustard

1/2 teaspoon hot pepper sauce (e.g. Tabasco™), or to taste

1 teaspoon Worcestershire sauce

1 teaspoon brandy

1 pinch salt, or to taste

ground white pepper to taste

1 egg

2011. nov. 5. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
én is mindig előző nap állítom össze a fasírtot. sokkal ízletesebb, mint a "hamarfasírt".
2011. nov. 5. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!