Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha rántani való csirke combot...

Ha rántani való csirke combot kicsontozom akkor biztos, hogy átsül? Vagy más ötlet?

Figyelt kérdés
Vendégekek élesznek este és nem szeretném ha valahol véres maradna belül ...
2011. nov. 29. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Felső combból szoktam és mindig kicsontozom. Átsül,nyugi.Valószínű Ők sem macerálnak többet vele,mint te most.:)
2011. nov. 29. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Állítólag ha egyben csontosan hagyod is átsül nagyon pici lángon. Nem tudom, munkatársam ajánlotta, én ugyanezért nem rántok combot mert belül ha nem is véres, de olyan "nyákos" marad, számomra nem gusztusos.
2011. nov. 29. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Off...bocsi, de muszáj rántani? Magamból kiindulva, én nem szeretem az ilyet, vagy sertés vagy csirkemell,de semmi csontos, mert tényleg nyákos, és "hús-szagú".

Sütőzacsiban 1óra alatt nagyon finomra lehet sütni, jól befűszerezed, tuti puha "omlósz" lesz.

Nálam tuti siker a vendégeknél a 'Csirkemell csíkok lapcsánka ágyon' volt, fél kiló csirkemell elég hozzá, és nagyon finom, laktató.

(Csmellet felcsikozni, olajon pirítani, majd rengeteg foghagymát hozzáadni, fűszerek, a végén egy kanál liszt és 2dl tejszín + jó foghagymás lapcsánkát kisütni, minál nagyobb átmérőjüeket. A lapcsánkára kell kiszedni a jó bő zaftú husit, nagyon finom).

2011. nov. 29. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Mi imádjuk a rántott csirkecombot, és mindig kicsontozom, mielőtt kirántanám. Filézés után a vastagabb részeket picit bevágom, aztán sózom-borsozom a husit, panírozom, és közepes tűzön sütöm. Soha nem maradt véres és/vagy "nyákos" a közepe.

Remélem, sikered lesz a vendégeknél, jó étvágyat! :)

2011. nov. 29. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is mindig kicsontozom, még az alsócombot is. igaz abból fura szeletkék lesznek, ebbe szoktam egy darab sajtot tenni és inkább gömböcre formázom, de így is átsül rendesen. a felső meg persze, hogy csontozva a legbiztosabb.

Felnőtt gyerekeim vannak, de rossz volt nézni, amikor kínlódtak a csontos hússal. felét rajtahagyták, aztán mehetett a cicáknak.

mióta kicsontozom mind egy szálig elfogy.

a csontot elteszem, és legközelebbi gomba, ragu, vagy karfiollevesnek stb kitűnő levesalapja lesz.előző nap megfőzöm a csontokat, és másnap a levest ezzel az alaplével öntöm fel.

így nem vész kárba semmi sem, a cicáknak is marad...:))

2011. nov. 29. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem csontozzuk ki, hanem a csont mellett bevágjuk, és közepes lángon kisütjük. Nekünk bevált!
2011. nov. 29. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!!
2011. nov. 29. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi nem csontozzuk ki, be se vágjuk, mindig átsül, nem lesz sem nyákos, sem hússzagú. Be kell sózni jóval korábban, ha átjárja a só, nincs hússzaga, és az íze is jobb.
2011. nov. 29. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindig kicsontozzuk, és a vastagabb részén kicsit bevágjuk. Nm hirtelen sütjük, hanem tartalék lángon jól átsütve, és nem véres.

Remélem menni fog.


Ui: süsd meg az elsőt és esetleg mérd az időt. Vedd ki, és vágd ketté, meg fogod látni, hogy sikerült vagy túl hamar vetted ki.

2011. nov. 29. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha házi csirke,akkor nem kell kicsontozni,mert az nem véres belül. A boltit mindig ki szoktam.
2011. nov. 29. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!