Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyenesen a piskótára ugye...

Egyenesen a piskótára ugye mehet a marcipán? De ha a piskótát megkenem vékonyan a töltő puding krémmel, akkor annak a tetejére is tehetem? Vagy hogyan kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 22:33
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a sok segítséget.. a tortám ehető.. a marci kevés volt... úgy h kicsit csúnyácskán oldottam meg, viszont az íze túl mandulás, ez ellen mit lehet tenni? ill. nem keményedett meg, miért?
2011. dec. 3. 23:49
 22/22 anonim ***** válasza:

a marcipán íze túl mandulás?

milyen arányú marcipánt vettél?

ha 1:1 vagy 2:1, akkor azért mandula ízű, mert ott a cukor aránya a mandulához képest ugyanannyi vagy csak kétszer annyi, illetve ezért sem keményedett meg, mert ugye a mandula olaj tartalmát kevésbé ellensúlyozza a cukor mennyisége, illetve a színezett marcipánok mindig lágyabbak sajnos, mint a fehér, a hozzáadott festéktől

minél sötétebb szín, annál lágyabb állag

több porcukor hozzáadásával korrigálható

2011. dec. 4. 02:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!