Egyenesen a piskótára ugye mehet a marcipán? De ha a piskótát megkenem vékonyan a töltő puding krémmel, akkor annak a tetejére is tehetem? Vagy hogyan kell ezt csinálni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 22:33
21/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a sok segítséget.. a tortám ehető.. a marci kevés volt... úgy h kicsit csúnyácskán oldottam meg, viszont az íze túl mandulás, ez ellen mit lehet tenni? ill. nem keményedett meg, miért?
2011. dec. 3. 23:49
22/22 anonim válasza:
a marcipán íze túl mandulás?
milyen arányú marcipánt vettél?
ha 1:1 vagy 2:1, akkor azért mandula ízű, mert ott a cukor aránya a mandulához képest ugyanannyi vagy csak kétszer annyi, illetve ezért sem keményedett meg, mert ugye a mandula olaj tartalmát kevésbé ellensúlyozza a cukor mennyisége, illetve a színezett marcipánok mindig lágyabbak sajnos, mint a fehér, a hozzáadott festéktől
minél sötétebb szín, annál lágyabb állag
több porcukor hozzáadásával korrigálható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!