Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez a recept nem nehéz?

Ez a recept nem nehéz?

Figyelt kérdés

Hozzávalók:

étcsokoládé

fehér csokoládé


Egy papírra felrajzoljuk a kívánt méretű csillagokat, majd a papírt átlátszó műanyag fóliába tesszük. Az olvasztott étcsokoládét nylon zacskóba kanalazzuk, a zacskó végét levágjuk, és a vonalat követve körberajzoljuk a csillagokat. Az olvasztott fehér csokit egy másik zacskóba töltjük, és kirajzoljuk a csillagok belsejét is. 2-3 percre hűtőszekrénybe tesszük, és ezt követően már használhatjuk is díszítésre.

nem köt meg túl gyorsan a csoki a zacskóba? milyen zacskót kéne használnom hozzá? jó az egyszerű átlátszó zacskó?


2011. dec. 14. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen jó az egyszerü zacskó is !!!
2011. dec. 14. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

de a csoki nem fog hamar megdermedni??

(kezdő vagyok még ezen a téren :$ :)

2011. dec. 14. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem nehéz. De én habzsákkal próbálkoznék...

Habzsák készítése

1. Vágjunk ki zsírpapírból egy egyenlő oldalú háromszöget.

2. Fogjuk meg a C-vel jelölt sarkot, és hajtsuk be, hogy a B pont egy kúp hegye legyen.

3. Hajtsuk át az A sarkot a kúpon.

4. Ügyeljünk rá, hogy az A és C a tölcsér hátoldalán legyen, és a tölcsér csúcsa hegyes legyen.

5. Hajtsuk be az A-t és a C-t a zsák belsejébe, hogy biztonságosan tartson. Vágjuk le a B végét, és illesszünk bele egy díszítőcsőrt.

A habzsák soha ne legyen a felénél jobban tele cukormázzal, mert ha túlságosan megtöltjük, a máz ki fog lövellni belőle.


A hozzá tartozó rajz kb a link közepén. Meg fogod találni:

[link]


Ne lepődj meg, cukormázhoz írja, de csokihoz is jó.

A zacsi azért nem a legjobb, mert a meleg csoki meg is olvaszthatja.

2011. dec. 14. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!