Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóskakrémet hogyan kell...

Sóskakrémet hogyan kell elkészíteni? Spenót vagy sóska a finomabb?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A spenotot szeretem : sóskát még nem csináltam.
2012. jan. 14. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Krémez még egyikből sem csináltam,de a sóskát nem szeretem.
2012. jan. 14. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Sóskát szeretem, spenótot nem. Szóval nekem a sóska a finomabb.
2012. jan. 14. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a sóskát szeretem, a spenótot csak megeszem. Én nem szoktam pirítani, a még fagyott krémet vízbe rakom és felteszem főni. Sót, ételízesítőt, cukrot teszek hozzá, meg egy pici borsot is és főzöm pár percig, majd tejfölösen habarom be.
2012. jan. 14. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
50%
mindkettőtől borsózik a hátam
2012. jan. 14. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Na remek! :D

Többieknek köszönöm szépen!! :)

2012. jan. 14. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

kevés zsiradékon felolvasztod a fagyott krémet (vagy előtte egy kicsit megmikrózod) utána habarással, vagy vékony rántással sűríted. a sóskába kell egy kis cukor is, mert irtó savanyú, a spenótba én préselt fokhagymát és borsot szoktam tenni.

szeretni a spenótot szeretem jobban:))

anyum a spenótba áztatott zsemlét is tesz, és kis tejjel is felengedi.

2012. jan. 14. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!