Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a kukoricakemén...

Mi a különbség a kukoricakeményítő és kukorica liszt között?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
A keményítő ki van vonva a lisztté őrölt kukoricából
2012. jan. 17. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha keményítő helyett lisztet használok az változtatni fog az ételen, vagy ugyanolyan jó bele a liszt is?
2012. jan. 17. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen más a funkciója.

A kukoricakeményítőt sűrítésre tudod használni, aki nem eszik/ehet tojást az tojáspótlásként is használja pl. rántott dolgoknál.

A kukorica lisztet ugyanarra lehet használni, mint a fehér lisztet, csak más keverési arányokkal, mert a kukoricaliszt nagyon jól felszívja a vizet.

Egymással nem helyettesíthetők, esetleg olyan szinten, hogy ételt kukoricaliszttel sűrítesz, nem keményítővel.

2012. jan. 17. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
23:11 Köszönöm
2012. jan. 18. 19:41

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!