Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ajánlanátok egyszerűbb,...

Ajánlanátok egyszerűbb, gyorsan elkészíthető ételeket? Lehet azért pár bonyolultabb is.

Figyelt kérdés
Itthon vagyok 16hós lányommal és majdnem minden nap főzök és kifogytam az ötletekből!Recepteket is szívesen várok!
2012. febr. 20. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Rántott hús rizzsel? -bár azt már csináltál.

Olyanokat írok most amiket én is szeretek és nem hinném, hogy olyan nehéz,

Paradicsom leves,

Sóska,

Spenót (bár azt nem igazán szeretem),

Olyan natúr hús amin van sonka és sajt (sütőben sütve),

és akár hozzá héjas burgonya szintén sütőben sütve, de azt héjástól együtt egyétek! (úgy nagyon finom)

Aranygaluska vanília öntettel,

Pörkölt.

Most ennyi jutott eszembe ha van még valami akkor írok.

2012. febr. 20. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
palacsinta, rántott sajt, zeller krém leves, paradicsom leves, fasirt , káposztás tészta, krumplis tészta, fánk, milánoi , bolognai, rakott krumpli , töltött paprika, borsó főzelék, rántott hal,
2012. febr. 20. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

levesek-zöldségkrém, gyümölcskrém, paradicsom, tojás, krumpli, karfiol, karalábé, zöldbab, zöldborsó leves


főzelék-krumpli, spenót, sóska, tök, zöldbab, zöldborsó, kelkáposzta, paradicsomos káposzta, finomfőzelék


egytál-rizseshús, tarhonyáshús, paprikáskrumpli, rakottkrumpli, rakottkáposzta, brokkoli, karfol, zöldbab

paradicsomos húsgombóc, bolognai, sonkás-sajtos tészta, gombás-zöldségszószos tészta, mákos, diós, lekváros, túrós, káposztás, krumplistészta, lecsó, tojásos nokedli székelykáposzta, töltött káposzta, töltött paprika

brassói, kagylótészta pörkölttel,


édes egytál-rizskoch, gofri, smarni, nudli, császármorzsa, palacsinta, túrós, lekváros, szilvás gombóc, derelye, piskóta pudinggal, tejberizs, tejbegríz, stíria metélt, piték, kalács, kuglóf, kelttésztákból csiga, bukta stb


sós-sajtos-tejfölös lángos, pogácsa, tócsni, kenyérlángos, tortilla hússal, zöldségekkel, pita, masnik, kelt tésztából pizzástekercs, sajtosrúd, sonkás-virslis táska stb..


köret-rizs krumpli-hagymás, vajas, püré, főtt, petrezselymes, tejszínes-vajas-sajtos, rizibizi, zöldségköret-párolt répa, borkkoli, kukorica, borsó, bab stb, árpa, bulgur, grsli


feltét-rántott-hús, hal, sajt, gomba, karfiol, kelkáposzta, karfiol, párizsi, sajtos-sonkás pulykamedál

fasírt, stefánia vagdalt, gombapörkölt, zöldborsópörkölt, tojáspörkölt, csirkemellpörkölt, pörköltek

sült virsli, sült bacon, főtt tojás, tükörtojás, fokhagymás-sajtos bundsákenyér, köményes sertéssült, sertészzelet, lecsós karaj, hagymás oldalas, főtt marha, zöldségpörkölt, lecsókolbász, különféle tokányok, sültcsirke, göngyölt hús, raguk, töltött husok, sült tarja, hurka-kolbász, májak,

2012. febr. 20. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket,várom még a továbbiakat.
2012. febr. 20. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:

KFC hot wings, azaz ropogós-csípős csirkeszárny.


Hozzávalók:

1kg csirkeszárny,

2 tojás,

10 evőkanál liszt,

2 teáskanál chillipor.


Elkészítés: a csirkeszárnyakat megtisztítás után fel kell darabolni három felé, a végek nem kellenek. A tojásokat fel kell verni, a chilliport hozzá kell keverni a liszthez. A csirkeszárnyakat először a tojásban, majd a paprikás lisztben kell megforgatni, és kb. 15 percig kell sütni közepes lángon.


Fogyasztható sültburgonyával vagy rizibizivel, én csak frissen facsart citromleves (nem ecetes!) fejessalátával eszem!


Jó étvágyat!

2012. febr. 20. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajtos tejfölös csirke


csirkemell só, bors,

olajozott tepsibe rakod rá tejföl, reszelt sajt

lefedve 30 p. sütöd


Töltött-göngyölt karaj


8 szelet karaj klopfold ki sózd, borsozd

8 szelet bacont

8 kis rúd sajtot fektes 1 szelet tarjára, tekerd fel, majd rögzítsd.

kis tekercseket egy tűzálló tálba

1 pohár tejfölt

1-2 g. fokhagymával keverj el,

kend a húsokra.

süsd 35-40 percig.


Paradicsomos hús


6-8 szelet sertéscombot olajozott tepsibe rakunk

2 fej vöröshagyma karikázva a húsra

2 dl paradicsomlé

3-4 g. zúzott fokhagyma

1/2 dl olaj, 1 k mustár, kevés citromlé

só, bors,

-10 percig összeforraljuk és kevés víz hozzáadásával ráöntjük a húsra,

1 óra hosszat sütjük, ha puha a hús, lehet fólia nélkül még egy kicsit pirítani.

2012. febr. 20. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!