Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől palóc-leves a palóc leves?

Mitől palóc-leves a palóc leves?

Figyelt kérdés
Hogyan kell főzni, mi kell bele feltétlenül, amitől palóc lesz? Alföldi vagyok, szégyen vagy nem, de eddig még nem is hallottam róla. Beavatnátok a rejtelmekbe?

2012. febr. 20. 17:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

megint én vagyok, én a palócgulyásba is főzök csipetkét, csak az előbbi válaszomból kimaradt. viszont, mivel valóban gulyásszerű, így nem is rántom be.az ecet a tejföl is opcionális... jó magam pl egyiket sem teszem bele:)

üdv.

2012. febr. 21. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!