Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen az igazi feketeerdő torta?

Milyen az igazi feketeerdő torta?

Figyelt kérdés
Annyiféle recept van a neten, hogy már teljesen tanácstalan vagyok, melyiket csináljam meg, melyik az eredeti?
2012. febr. 23. 15:25
 1/3 anonim válasza:

Az eredetiben csokoládés piskóta 3 felé van vágva, 3 féle krém van benne, egy sima tejszínhab némi meggypálinkával ízesítve, a másik csokoládés tejszínhab a harmadik pedig egy meggyes krém. Apróra kell vágni a meggyet a levébe viszarakni és pudingporral sűríteni. Ezeket a krémeket váltakozva kell "csíkozni". Így ha felvágod nagyon mutatós lesz. Tejszínnel kell körbekenni, csokival panírozni és meggyel díszíteni.

Cukrász vagyok:) suliban ezt tanultam.

2012. febr. 24. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kár, hogy nem előbb írtál, tegnap megcsináltam és a csokis krémet kihagytam sajna, csak kétféle van benne. Ma meglátjuk milyen lett, de ezentúl így csinálom ahogy írtad.
2012. febr. 25. 06:52
 3/3 anonim válasza:

Így gondolod a krém csíkozását?


piskóta + meggyes krém + kakaós krém + piskóta + meggyes krém + kakaós krém + fehér krém

2013. jan. 15. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!