Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi annak a sütemény fajtának...

Mi annak a sütemény fajtának a neve ami belül folyós marad?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
nem a brownira gondolsz?
2012. márc. 11. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim válasza:
73%
lehet hogy arra gondolsz amiben zseléz folyadék van
2012. márc. 11. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:
szuflé vagy mi:S vagy valami ilyesmi. nem, nem a browniera gondolok, az szilárd mindenhol:)
2012. márc. 11. 18:31
 4/13 A kérdező kommentje:
vagy fondant. nem tudoom, something like that:D
2012. márc. 11. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Az bizony a szuflé. Jól tudod. És isteni finom :D
2012. márc. 11. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:

oké, de a jó brownie belül szinte folyós a csokitól.

persze a szuflé is, ha el nem rontják...:)

2012. márc. 11. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Muffinra gondolsz?
2012. márc. 11. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
A muffin miért is folyós???
2012. márc. 11. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
23%

Nem feltétlenül folyós de tud az lenni :)

A szuflénál sem igaz a tétel mindig, hogy folyós, sőt.

2012. márc. 11. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:

A muffin akkor jó ha nem folyós a szuflé meg akkor ha igen.

Sztem nem arra gondolt h elrontva meik süti a folyós

2012. márc. 11. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!