Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan krémest...

Szetty12 kérdése:

Hogyan kell olyan krémest csinálni, aminek a hozzávalói maguktól szétválnak tésztára és krémre sütés közben?

Figyelt kérdés
Régen egyszer csináltunk olyan krémest, aminek a hozzávalót össze kellett keverni, és ha jól emlékszem sütés közben maguktól szétváltak a rétegei, a tészta meg a krém. Valaki tudja esetleg a receptet vagy hogy mi ennek a sütinek a "hivatalos" neve? Vagy rosszul emlékszem és nem is krémes volt?
2012. márc. 16. 19:58
 1/4 anonim válasza:
2012. márc. 16. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel:ez az inteligens krémes.
2012. márc. 16. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, az intelligens krémesre keress rá. a 8 tojásos a legjobb recept.
2012. márc. 17. 05:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Hűű tényleg, így már beugrott, nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
2012. márc. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!