Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tepsis csirkecomb zöldséggel,...

Tepsis csirkecomb zöldséggel, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyi víz, zsiradék kell alá, lefedjem-e, meddig süssem? Úgy szeretném, hogy a csirkecomb köré szórok zöldséget, répa, póré ilyesmi, és puhára ill. ropogósra sütöm.
2012. márc. 18. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csinálnám, hogy a zöldségeket előpárolnám, mert a csirkének elég 40 perc, viszont a répa, nyers krumpli stb nem fog átpuhulni esetleg együtt - már jártam úgy.De kivitelezhető úgy, hogy tepsiben fólia alatt félig párolod a zöldséget, majd rá a combokat, még kicsit fólia alatt, majd nyitva pirosra.
2012. márc. 18. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Foliaval letakarni, tepsiben, cserep-talban, vagy suto zacskoban szoktam elkesziteni.

Sok felekeppen lehet, tehat a talba teszed, erre grill csirke fuszert szorsz, v.hagymat karikara, 1-2 gerezd friss f.hagymaat, 1 citromnak a levet. Az egeszet jol osszekevered, a zoldsegeket is, es igy a sutobe teszed. AMikor ez megpuhult, akkor a foliat, ha cserep, annak a tetejet leveszed, ha pedig zacsko, akkor azt nyitod meg, is ekkor meg lesutod. Vizet nagyon keveset szoktam ala tenni, mivel vizet enged a csirke is. Minden zoldseget tudsz melle tenni, mivel egyutt megfog puhulni, hiszen a s.repa, burgonya is megpuhul vele.

A porebol inkabb salatat keszits az etel melle, tehat salata level+pore+paradicsom! Ez igy sokkal izletesebb ebed lesz. A voros hagyma sokkal jobb a fozeshez, suteshez.

2012. márc. 18. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!