Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki a rántott húst nem bő...

Aki a rántott húst nem bő olajban, hanem sütőben süti, hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Szeretem a rántott húst, csak azt nem, ahogy készül. Utálom azt a sok olajat, hogy tocsog a hús (papírtörlőt nem használok), hogy minden olyan lesz, a sütőolaj veszélyes hulladék, no meg tárolni, elmosni...de a férjemet nem tartanám örökké távol tőle. Szóval milyen sütőben?

2012. márc. 22. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van ez a Tefal akármi. Meg kell mondjam, valóban egy kiskanál olajjal forgatja a burgonyát v. 30-40 percig, de az íze meg sem közelíti a gázon sült krumpliét. Persze egészségesebb.
2012. márc. 22. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 doboszoli ***** válasza:

Szerintem:

A fitness idők szavára hallgatva megpróbáltam a tepsis rántott húst,(meg ugyi érdekelt a dolog, mint minden ami a főzéssel kapcsolatos) de nálam nem nyert. Maradtam a zsírban sütött, és lecsorgatott változatnál.

Lehet, hogy én vagyok konzervatív.

2012. márc. 22. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha a sütöben olyan izt akarsz, mint a hagyományos, akkor sok olajat kell aláönteni. HA éppen csak beolajozod, akkor meg még csak nem is hasonlit az igazihoz.


Ha hagyományos módon sütöd, akkor az olaj legyen nagyon forró, amikor beleteszed a húst, akkor nem tudja megszivni magát a panir, és ha utána papirtörlöre szeded, akkor a maradékot is felszivja.


Nekem csak ez az igazi, vagy ilyen eszek, vagy valami mást, a sütös változat nem izlik.


(Igy NEM tocsog a hús (söt sokkal kevésbé, mint a sütös variáció. MEllékesen ha akármennyire olajos is lenne, ha csak egy szeletet eszel, akkor nem lesz töle semmi bajod.)

2012. márc. 22. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
nagyon pici olajat (talán másfél evőkanál) teszek a tepsi aljára. rá a hust bepanirozva, majd minden husra teszek egy kisebb kanál olajat, nem baj ha nem lesz olyan az egész hus. nem muszáj forditani, de én szoktam. szerintem finom, ugyan olyan mint az olajban sütött, csak épp ropogosabb a panir rajta.
2012. ápr. 13. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!