Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Páromnak csinálnék szív alakú...

Páromnak csinálnék szív alakú piskóta tortát. Mivel töltenétek meg és mit tennétek a tetejére?

Figyelt kérdés
Én csokit olvasztanék a tetejére, de tudom hogy kell. Segítenétek?
2012. máj. 15. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Csokis krémet bele. A tetejére olvasztott csokiba mártott eper. nyami :D

Csokit úgy olvasztasz h egy lábasba vizet teszel a tetejére egy másik edényt abba a csokit. Felrakod a tűzhelyre és szépen meg fog olvadni.

Csokis krémet is írok ha kell de azt meg kell keresnem

2012. máj. 15. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha már szív alakú, akkor legyen piros:)

Bele eperkrém, a tetejére eper, és leönteni piros zselatinnal.

2012. máj. 15. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
én eperkrémmel tölteném meg, és a tetejét is epres krémmel vonnám be, eperszemekkel díszíteném és olvasztott csokival berácsoznám.
2012. máj. 15. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Az eperkrémet nem szereti. De az epret igen. Így az eper diszítés ok, de hogy tegyem rá azt a csokis rácsot?
2012. máj. 15. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
az olvasztott langyos csokit neylonzacsiba töltöd, aminek az egyik végére pici lukat vágsz. aztán nyomod óvatosan a csokit, mintha rajzolnál vele. akár szöveget is írhatsz így.
2012. máj. 15. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

én úgy csinálnám hogy a piskótába raknék piros ételszínezőt,vagy a kedvenc színét először is és úgy sütném meg!

Majd vanilliás krémmel tölteném meg: (én mindig ezt használom cukrászhabbal)

2 cs vaníliás pudingpor, (lehet tejszínes, vagy amilyet szeretünk)

3 - 5 ek cukor

7 dl tej

kb 4 dl tejszín (Hulala)

két cs zselatin fix, ( lehet hagyományos étkezési zselatin, akkor 1 cs)

125g margarin ( fél kocka)

125g porcukor

A pudingpor összekevertem a cukorral, és egy pici tejjel, hogy csomómentes legyen, majd felengedtem a maradék tejjel, és megfőztem. A fél kocka margarint, a 125 g porcukorral habosra kevertem géppel, és a meleg pudinghoz adtam, ezt vertem a géppel tovább, hogy jó habos legyen. Többször vertem, amíg ki nem hűlt. Mikor kihűlt, akkor felvertem habbá 4 dl hulalát, és hozzákevertem a pudinghoz. Keverés közben hozzáadta, a két csomag zselatin fixet.


ezzel megtöltöm a tortát és a tetejére olvasztok csokit, és ami még maradt krém azt betöltöm habzsákba,ha nincs jó a nylonzacskós módszer is és azzal írok rá feliratot:) csudaszép lenne:) Ha akarod fehér csokit is olvaszthatsz rá az is nagyon finom!

2012. máj. 15. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
6 azt írja h tegyél szinezéket a piskótába. Van egy olyan süti h vörösbársony muffin. Sztem azzal a tésztával is jó lenne
2012. máj. 15. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!