Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kókuszzsír, olívaolaj, vaj,...

Kókuszzsír, olívaolaj, vaj, margarin, napraforgóolaj, disznózsír? Mikor melyikkel főztök-süttök és melyiket kedvelitek a legjobban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kókuszzsírt még sosem próbáltam. Az olívaolaj meg a vaj túl drága szerintem ahhoz, hogy azzal süssek-főzzek, ezekkel nagyon spórolok. Napraforgóolajjal, margarinnal és olykor libazsírral szoktam sütni-főzni. Olívát csak olaszos kajákhoz szoktam használni, vagy még néhány olyan dologhoz, ahol valamennyire érezni lehet az ízét.
2012. jún. 8. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak zsírral főzők,mert ez a legegészségesebb,és az étel is jobb ízű. Olajat csak akkor használok,ha bő zsiradékban kell sütni valamit. Salátákhoz használok olivát.

Sütéshez margarint használok,ritkán vajat.

2012. jún. 8. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
75%
Alapból zsír, extrém esetben vaj, salátába olíva.
2012. jún. 10. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Most tértem át a kókusz zsírra. Hihetetlenül jó!! Végre szagmentes bundás kenyér sütés akár késő este is a gyereknek:)))
2012. jún. 12. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!