Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy receptbe főzés nélküli...

Ha egy receptbe főzés nélküli pudingpor kell, de nincs itthon csak olyan, amit meg kell főzni, akkor felhasználhatom a sima pudingport is, főzés nélkül?

Figyelt kérdés

Ok, elég kacifántos lett, de remélem értitek :)

Annyi a lényeg, hogy főzés nélküli pudingpor helyett sima pudingport használnék, de nem főzném meg.



2012. jún. 13. 23:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
az nem ér semmit, mert nem keményedik me keverésre. főzd meg (azzal a folyadékkal ami a receptben van)és hűtsd ki
2012. jún. 13. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!