Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért vérpöttyös a sertéscomb...

Miért vérpöttyös a sertéscomb belseje?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert állatból készült!?!?!?!
2012. aug. 9. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondod...csak azért kérdeztem mert máskor nem szokott ilyen lenni.
2012. aug. 9. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem volt tökéletes a kivéreztetés, vagy ütést kapott az állat.

Minőségileg semmi baja.

2012. aug. 9. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Azok apró bevérzések.Lehet valóban ütéstől is, de a sokkoláskor is keletkezhet.A hússertések olyan izmosak, hogy némelyik a sokkolás közbeni izom összehúzódástól még a saját lapockacsontját is eltöri...
2012. aug. 9. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Utolsó kettőnél a pont.

Nem szép látvány, de minőségileg nem gond.

Hideg vizes áztatás segít.(darabolás után)

2012. aug. 9. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!