Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lehet az, hogy sütés...

Miért lehet az, hogy sütés után szétesik a kenyerem ha vágni próbáljuk?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
hogy csinálod?
2012. aug. 12. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Összegyúrom a lisztet a vízzel, sóval, cukorral, kelesztem egy órán át, majd megformázom , lekenem a tetejét tejjel v. vízzel és megsütöm.
2012. aug. 13. 12:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja meg persze élesztőt is rakok bele
2012. aug. 13. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen liszt, mennyi a többi hozzávaló? kovászt használsz?
2012. aug. 17. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!