Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajkrémhez (tortára) a teavaj...

Vajkrémhez (tortára) a teavaj jobb, vagy a margarin?

Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem . a ráma vált be . Probáld ki most valamelyiket legközelebb a másikat és akkor el tudod dönteni, hogy neked melyik jobb.
2012. szept. 6. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

a vaj ízletesebb, a margarin gazdaságosabb.Spórolási

okokból én is rámát használok.

2012. szept. 6. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm

és ha festeni szeretném a vajkrémet akkor is jó a rama? az vizesebb vagy nem is tudom, ugyanúgy homogén lesz a szín?

pár csepp folyékony ételfestékkel kéne halvány lilát vagy rózsaszínt előállítanom, a festéket már megvettem :)

2012. szept. 6. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan festheted is, felveszi a krém, de keveset, és apránként tedd bele, hogy tudjon jól keveredni, és lásd, hogy milyen a szín.
2012. szept. 6. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Hétvégen sütöttem kisfiamnak, rendes vajjal, nem akartam margarinozni, jobban szeretem a természetes dolgokat. Finom lett, csak hűtőből kivéve elég kemény. Lehet, ha újra csinálnám, akkor felesbe venném...
2012. szept. 6. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!