Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 2 napja nem szikkad meg a...

2 napja nem szikkad meg a birsalmasajtom, mit csináljak? Őzgerincbe tettem, de csak a teteje van kellőképp kiszáradva, alatta 2 milivel, már újból massza állagú, tehát kiönteni nem tudom. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
takard le a tetejét és alacsony hőfokra tedd a sütöbe épp,hogy csak száradjon mint a habcsók.. 150 -160 C-ra 1-2 órára.
2012. okt. 31. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Türelem finom birsalmasajtot terem. Az én készitményemnél a száradás fél évig tartott igaz mindig csipegettem közben is
2012. okt. 31. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!