Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyennek kell lennie a...

Milyennek kell lennie a sajtos pogácsa tésztájának miután bedagasztottam?

Figyelt kérdés
Nagyon ragacsos, és az edény falától nem válik el.Valamint elég nehéz dagasztani,ez azt jelenti, hogy túl tömör a tészta?
2012. dec. 12. 10:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Az edény falától el kellene válnia, ha ragacsos az nem jó, hiszen, hogy fogod szaggatni? :)
2012. dec. 12. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!