Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelbimbót (párolva, köretnek)...

Kelbimbót (párolva, köretnek) mivel érdemes ízesíteni?

Figyelt kérdés
köszi előre is
2012. dec. 13. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Fok hagyma,
2012. dec. 13. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Só, bors, fokhagyma, vaj.
2012. dec. 13. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan nem parolva van, kicsit macerasabb is a sima paroltnal, de az eredmeny izorgiaja karpotol mindenert>


[link]

2012. dec. 13. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

a fentieken kívül még kömény, esetleg majoranna.

minden, ami megy a kelkáposztához, megy ehhez is :)

2013. máj. 5. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!