Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hortobágyi húsos palacsintát...

A hortobágyi húsos palacsintát milyen húsból érdemes készíteni? Melyikből a legfinomabb? A neten többféle recept is található.

Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 23:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Maradék pörkölt . Multkor maradék kakas pörköltböl csináltam és nagyon finom volt .

Volt már olyan is ,hogy halpörköltböl csináltam...

Az eredeti recept én úgy tudom ,hogy borjú pörköltböl készül..

2012. dec. 26. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim válasza:
100%
Mi dagadóból szoktuk készíteni. :) Darálva, igen finom lesz!
2012. dec. 26. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
késsel kell vágni a paprikásból a húst, nem ledarálni
2012. dec. 26. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tudom, hogy eredetileg a szétcsipkedett, vagy vágott csirkepörköltből készül.

Én undorodom a csirkepörkölttől, mióta egyszer rosszul lettem tőle, azért csinálom darált sertéshúsból. Jó két órát főzöm, leszűröm, keverem tejföllel, betöltöm a palacsintába, és a tejfölbe kevert szaftját még rácsurgatom, úgy megy a sütőbe.

2012. dec. 26. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!