Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljátok meg a...

Hogyan csináljátok meg a tükörtojást, hogy a sárgája ne maradjon nyers?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, ki kell lyukasztani, és szétfolyik. Nagyobb felülettel, kisebb vastagság mellett szépen megsül.
2013. febr. 11. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg a szúrás a legjobb a sárgája átsütésére, én spec. utálom ha szétfolyik, mert lágyan szeretem.

Vagy ha mikróban csinálod akkor a sárgája is meg fog főni.

2013. febr. 11. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim válasza:
100%
ha jo kis langon sutod meg fedovel nem kell forditanod se mert egyenletesen aul meg kivul belul. a sargaja pont jo lesz es a feherje se eg meg!:)
2013. febr. 11. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
én lassù tűzön sütöm olajban, és locsolgatom olajjal. de én folyòsan szeretem, csak a pàromnak kell àtsütni
2013. febr. 12. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
Kicsi lángon süsd, és a fedőt ne teljesen rakd rá, és a legelején.
2013. márc. 2. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
bocs, és NE a legelején.
2013. márc. 2. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!